24.05.2019, Miroslav Fuks

Historická tečka za JL: ofenzivní přestřelka v Jablonci

Historická tečka za JL: ofenzivní přestřelka v JablonciFotbalisté FC Vysočina a Jablonce se dnes naposledy představili v Juniorské lize. Historickou tečku za sedmi ročníky v této soutěži udělala ofenzivní přestřelka, která nabídla 8 branek a konečnou remízu 4:4 (3:2). Na jihlavské straně se hattrickem zaskvěl Amir Mašić.

 
JablonecJablonec
9.kolo, pátek 24.5.2019, 11:00
4:4
(3:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 16. a 36. Peřina, 22. Breda, 43. Maqastena – 14., 66. a 71. Mašić, 12. Breda (vla.),
ŽK: 31. Dutka, 77. Šteffl
Rozhodčí: Hock – Melichar, Vodrážka
Diváci: 0
Jablonec: Vajner – Hani (58. Kozák), Petržilka, Štěpánek, Peřina, Breda, Haitl (K), Kebísek, Pleštil (69. Šohaj), Maqastena (50. Horáček), Breda
FC Vysočina: Dutka – Křišťál, Svatík, Kolčava, Dujmović (46. L.Trnka) – Karmazín, Urbánek – Sargsyan, Šteffl, Řezáč (81. Mory) – Mašić. Náhradníci: Rodan.
 

Komentář

„Na závěr soutěžního ročníku jsme sehráli ofenzívní bezstarostné utkání, v němž jsme měli velmi dobrý vstup do utkání a brzy jsme po hezkých brankách vedli 0:2. Jenže jsme se nevyvarovali hrubých chyb ve všech řadách a umožnili jsme domácím, aby ještě do poločasu strhli vedení na svoji stranu. Když zkraje druhého dějství zvýšili na 4:2, tak nic nenasvědčovalo tomu, že bychom ze severu Čech mohli odvézt nějaké body. Jenže, jak utkání začalo, tak i skončilo. Domácí se nevyvarovali hernímu útlumu a Mašić dokázal vyrovnat na 4:4. A to jsme mohli odjet i se třemi body, kdyby Křišťál deset minut před koncem dokázal proměnit svůj samostatný nájezd na gólmana. Konečná remíza je však asi spravedlivá,“ řekl v pozápasovém komentáři trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu