09.06.2019, Miroslav Fuks

U18: S divizí se rozloučili výhrou v Líšni

U18: S divizí se rozloučili výhrou v LíšniDorostenecké "béčko" dnes sehrálo poslední divizní zápas v soutěžním ročníku. Výhru 0:3 nad zálohou Líšně nic nezměnila na vítězství v soutěži a bohužel ani na faktu, že sestup U19 z I. ligy neumožní dorostenecký postup do MSDL. Branky v první půli stříleli Mirek Malata, Lukáš Trnka a Michal Trnka.

 
Líšeň BLíšeň B
28.kolo, neděle 9.6.2019, 10:00
0:3
(0:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 14. Mir.Malata, 25. L.Trnka, 42. M.Trnka
Rozhodčí: Gasnárek – Mayer, Šmíd
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal - Malata Mar. (59. Vošmera), Vraspír, Nováček, Vácha – Fila, Lát, Šrámek, Trnka L. (78. Jiroušek), Trnka M. - Malata Mir. Náhradníci: Vlček.
 

Komentář

"Utkání bylo hodně ovlivněno silným větrem. V první půli nám dost pomohl a naše převaha se projevila třemi góly. Domácí měli také dvě velké možnosti, v kterých nás podržel Doležal. Druhá půle byla herně více pro domácí. My však dobře bránili a vytvořili si jednu velkou šanci, ve které střídající Vošmera mířil vedle. Celkově si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Oproti domácím jsme dokázali využít svých šancí a vstřelili tři krásné góly. Kluky musíme ocenit za přistup a nasazení. K tomu jsme byli velmi zodpovědní a odměnou nám všem  je čisté konto a zisk tří bodů," řekl k utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu