18.05.2019, Miroslav Fuks

U19: Prohrou s Baníkem promarnili šanci

U19: Prohrou s Baníkem promarnili šanciStarší dorost nevyužil zaváhání svých soků v boji o záchranu - Dukly Praha a Mladé Boleslavi - a na svém hřišti nezvládl další enormně důležitý domácí duel. S Baníkem Ostrava inkasoval už v 1. minutě a branky začal střílet až za stavu 0:4. Na konečných 2:4 (0:2) upravil dvěma rychlými góly Radek Křivánek.

 
FC VysočinaFC Vysočina
26.kolo, sobota 18.5.2019, 13:00
2:4
(0:2)
OstravaOstrava
 

Góly: 77. a 79. Křivánek – 1. Sotorník, 35. Heller, 57. Bloksch, 68. Heller
ŽK: 14. Šrámek, 70. Fila – 63. Heller
Rozhodčí: Fišer – Vejtasa, Hovorka
Diváci: 100
FC Vysočina: Lancman – Fila, Pojezný, Mikuška (61. Havlín), Crha – Svoboda, Shudeiwa – Křivánek, Ritter, Růžička (71. Malata) – Šrámek (71. Trnka). Doležal - Savi.
Ostrava: Baránek – Hasala, Zálešák, Bagar (82. Boháč), Knedla, Jaroň, Žák, Sotorník, Zajíček, Heller, Bloksch (71. Juroška)
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu