11.05.2019, Miroslav Fuks

Dorost veze ze Sigmy dva cenné body!

Dorost veze ze Sigmy dva cenné body!Starší dorost vybojoval dva velmi cenné prvoligové body na půdě 3. celku tabulky - Sigmy Olomouc. Dospěl k nim po bezbrankovém průběhu utkání a díky následné výhře na pokutové kopy v poměru 4:5. Naše U19 je nyní v tabulce na 15. příčce, přičemž na 14. pozici ztrácí 2 body, ovšem má odehráno o utkání méně, než Mladá Boleslav.

 
OlomoucOlomouc
25.kolo, sobota 11.5.2019, 11:00, sestřih
0:0pen
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Penalty: 4:5
ŽK: 59. Růžička, 66. Crha, 72. Shudeiwa, 85. Křivánek
Rozhodčí: Dohnálek – Křepský, Šamaj
Diváci: 100
Olomouc: Trefil – Twardzik, David, Bednár, Vybíral, Langer, Grygar, Galus M., Grečmal, Beňa, Machala. Náhradníci: Kratochvíl, Vymětalík, Šidlík, Galus L., Hausknecht, Daněk, Obzina
FC Vysočina: Lancman – Fila, Crha, Pojezný, Havlín (46. Savi, 78. Malata Mir.) – Svoboda, Šrámek, Shudeiwa, Lokvenc – Křivánek, Růžička (89. Trinh).
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Kvalita Olomouce je opravdu vysoká. Ten tým je perfektně veden a dlouhodobě připravován. Během celého utkání si vytvořili domácí čtyři pět vyložených šancí. Ve finální fázi však nebyli přesní nebo narazili na našeho výborného Lancmana, který podal opravdu vynikající výkon. Naše ofenzíva však předváděla také svojí sílu. Byli jsme nebezpeční a po našich rychlých protiútocích jsme také mohli vstřelit branku. Ať už to byl v první půli Crha, Havlín nebo Růžička. Ve druhém poločase byl ve velké příležitosti Savi a Křivánek dokonce nastřelil tyč. Po bezbrankovém výsledku se šlo do penalt a my si díky nim připisujeme nesmírně cenné dva body. Mohou to být přesně ty dva bodíky, které jsme ztratili v posledním domácím zápase se Zlínem. Uvidíme, jakou budou mít cenu na konci soutěže. Dnešní týmový výkon, určité individuální výkony a hlavně také výsledek nám neskutečně okysličují krev a povzbuzují do posledních čtyř kol. Nejbližší utkání s Baníkem musíme zvládnout za tři body. Jsem přesvědčen, že se po tomto zápase odlepíme od sestupových příček," uvedl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu