17.11.2018, Miroslav Fuks

Výborná podzimní tečka U19 - výhra ze Slovácka!

Výborná podzimní tečka U19 - výhra ze Slovácka!Starší dorost U19 zakončil podzimní extraligové boje tím nejlepším způsobem - vítězstvím v záchranářské bitvě na půdě Slovácka! Naši mladíci vybojovali výhru 2:3 (0:0), když se dvakrát trefil Adam Ritter a jednu branku přidal Karel Pojezný. Hráči FCV takto prodloužili svoji bodovou sérii na čtyři duely, díky čemuž přezimují na 13. příčce tabulky.

 
SlováckoSlovácko
15.kolo, sobota 17.11.2018, 11:00
2:3
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 47. Švrček, 88. Křižák – 50. Ritter, 79. Pojezný, 83. Ritter
ŽK: 72. Hajnoš, 78. Baran – 90+1. Křivánek
Rozhodčí: Antoníček – Mrátek, Hanák
Diváci: 60
Slovácko: Andres – Baran, Vincour, Janík, Pernica, Švrček, Polášek, Šánek, Jahoda, Vítek, Hajnoš Náhradníci: Trčka, Křižák, Kočí, Dvořáček, Řehola
FC Vysočina: Lancman – Fila, Pojezný, Mikuška, Havlín – Shudeiwa (63. Crha), Merlo (31. Růžička), Ritter – Svoboda T., Malata Mir. (77. Svoboda A.), Křivánek.
 

Komentář

„V první půli jsme podali jeden z nejhorších výkonů podzimu. I tak jsme si vypracovali jednu stoprocentní šanci, ve které Shudeiwa nemířil přesně. Domácí měli mnohem více příležitostí. Ve dvou případech nás bravurními zákroky podržel Lancman a v několika momentech nebyli domácí přesní. V úvodu druhé půle jsme nezvládli rohový kop Slovácka, jehož hráči svým důrazem doslova dotlačili míč do naší branky. Tento okamžik nás nakopl. Vyrovnání přišlo záhy, když jsme si také pomohli rohovým kopem, po němž se hlavou prosadil Ritter. Zlomový okamžik přišel v momentě, kdy samostatný únik domácích zneškodnil Lancman. Následně po řečnění domácího kapitána byl nařízen nepřímý kop, po jehož zahrání otočil výsledek v náš prospěch Pojezný. Na rozdíl dvou branek jsme odskočili po hezké akci středem hřiště. Po ose Svoboda Adam a Svoboda Tomáš se míč dostal k Ritterovi, který se neunáhlil a přesně zakončil. V samotném závěru jsme ještě dopustili zkorigování a zdramatizování výsledku. Nezvládli jsme situaci po centru z naší levé strany a nechali si snížit. V úplném konci ještě mohlo být vyrovnáno. To se na standardní situaci do našeho pokutového území vydal i domácí brankář, ke kterému se míč opravdu dostal. Naštěstí pro nás nemířil přesně. Odvážíme si tak nesmírně cennou výhru a veledůležité tři body, díky kterým jsme mimo sestupové pásmo. Za zvládnuté poslední čtyři zápasy v řadě bez prohry se nám bude v zimní přípravě pracovat mnohem lépe. Věřím, že se připravíme co nejlépe a že nejvyšší dorosteneckou soutěž pro Vysočinu udržíme," řekl k důležitému vítězství kouč Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu