VítkoviceVítkovice
26.kolo, sobota 12.5.2001, 16:30
1:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 84. P. Hupka – 72. Kaplan, Č.K.: 59. Sláma, Žluté karty: Vojáček – Sláma, Večeřa, Rozhodčí: Čuřín
Diváci: 250
Vítkovice: Kafka – Laub – Klimeš (72. Němec), Gros – Mooc, Kirschbaum, Derych, Vojáček (46. Krajčík) – Kaspřík, Smetana (46. P. Hupka), Kloupar.
FC Vysočina: Bartoš - Macík – Kadlec, Bratršovský – Sláma, Ryška, Večeřa, Šustr (88. Slavík), Hekerle – Kaplan, Šebek (69. Veselý).
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina prodloužili sérii neporazitelnosti na čtyři utkání, když remizovali po velmi dobrém výkonu na hřišti Vítkovic.

Úvodní poločas patřil hostujícímu mužstvu. “Měli jsme více ze hry a domácí se zmohli jen na sporadické protiútoky," prohlásil asistent jihlavského trenéra Josef Kolečko. "Převahy jsme dokázali využít k naší největší šanci, kdy Večeřa nastřelil z úhlu tyč." Další příležitost otevřít skóre sobotního zápasu měli Jihlavští v závěru první půle. "Hekerle dostal nádherný centr od Slámy, ale z bezprostřední blízkosti zamířil hlavou vedle," uvedl Kolečko.Přesto mohli být hostující trenéři po úvodních pětačtyřiceti minutách spokojeni. "Utkání bylo dobře rozehrané a věřili jsme, že to dotáhneme do vítězného konce," řekl asistent jihlavského trenéra.

Všechny hostující plány zkomplikovala 59. minuta. "Po druhé žluté kartě byl vyloučen Sláma, což byl zlomový okamžik. Vývoj zápasu se otočil a domácí začali mít více ze hry," přiznal Kolečko. “Vítkovičtí si vypracovali řadu standardních situací a před naší brankou přihořívalo," popisoval krušné minuty. "Krátce na to se nám však podařilo dát z jednoho rychlého protiútoku Kaplanem gól," připomněl důležitou 72. minutu sobotního duelu Kolečko. Jihlavští pak všechno vsadili na defenzivní kartu. "Byli jsme zatažení, bránili jsme, ale soupeř si žádné čisté gólové šance nevytvořil. Vypadalo to, že už vítězství udržíme, ale domácím se podařilo šťastnou střelou vyrovnat na 1:1," konstatoval jihlavský asistent. "Poměrně z úhlu a skoro z dvaceti metrů se trefil levačkou Hupka," přidal podrobnosti o vyrovnávací vítkovické brance.

 
Zápasy
11.kolo | FC Vysočina - Vítkovice | 1:0
26.kolo | Vítkovice - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu