FC Vysočina U19FC Vysočina U19
přát., středa 11.7.2018,  
3:3
(1:0)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 

Góly: Svoboda A., Lát, Čermák
Diváci: 0
FC Vysočina U19: Jágrik (45. Lancman) – Lokvenc (60. Novák), Svoboda T. (60. Samek), Pojezný (60. Nováček), Havlín (60. Vácha) – Pavlas (60. Havel) – Křivánek (60. Lát), Svoboda A. (60. Shudeiwa), Ritter (60. Trnka L.), Růžička (60. Trnka M.) – Malata Mir. (60. Čermák).
 

Komentář

Kamil Průša: "První utkání v letním přípravném období sneslo přísné měřítko. Naše hra hlavně v první půli vypadala velmi dobře. Snažili jsme se o rozehrávku od brankáře, dobře jsme pracovali s prostorem a určitě se nám také dařila přechodová fáze směrem dopředu. Velkým problémem byla součinnost našich středových záložníků při bránění. Zde nás soupeř výrazně přehrával hlavně po průnikových přihrávkách. Mám radost z našich vstřelených branek. Škoda, že jsme si v závěru utkání nechali vyrovnat. I tak je dnešní výsledek proti věkově staršímu soupeři povzbuzením do další práce!"


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu