04.11.2018, Miroslav Fuks

Juniorka z Baníku odjela s pětkou

Juniorka z Baníku odjela s pětkouJuniorka se se základní částí Juniorské ligy rozloučila výraznou porážkou 5:1 (2:1) na Baníku Ostrava. Přitom v prvním poločase měla více ze hry a ani dění ve druhém dějství neodpovídá konečné skóre. Jenže ostravští byli v duelu maximálně efektivní. Jedinou jihlavskou branku zaznamenal Zhou Minghao.

 
OstravaOstrava
14.kolo, neděle 4.11.2018, 13:00
5:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 15., 23. a 55. Chvěja, 52. Mooc, 66. Buchta – 36. Zhou
ŽK: 53. Vašíček, 74. Beseda, 78. Svatík, 88. Smejkal
Rozhodčí: Doubravský – Kotík, Boček
Diváci: 50
Ostrava: Lapeš – Russmann – Lehnert (76. Rizvanov), Buchta, Bolf, Ptáček (67. Dolba), Breda, Stáňa, Chvěja, Mooc, Kaloč.
FC Vysočina: Kolář – Vašíček, Křišťál, Beseda, Řezáč - Urbánek, Svatík - Pavlík (67. Karmazín), Šteffl, Smejkal - Zhou (61. Časta).
 

Komentář

"Hodnocení výsledkově nepodařeného duelu bych rozdělil do dvou poločasů. V tom prvním jsme byli lepším celkem, vypracovali jsme si několik příležitostí, trefili jsme tyč. Bohužel, gólové vyjádření scházelo a naopak domácí byli v koncovce velmi efektivní. Za stavu 2:0 do poločasu ještě snížil Smejkal. Ve druhé půli jsme šli s výkonem trochu dolů a scházela nám přesnost v kombinaci. Navíc domácí byli při zakončení nadále maximálně produktivní. Dokázali trestat naši nedůslednost v šestnáctce, většinou po centrech ze stran. Dnes jsme prostě tahali za kratší konec provazu," řekl po utkání trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu