Karviná BKarviná B
17.kolo, středa 6.6.2018, 15:15
0:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Branky: 20. Savi, 27. Franěk, 63. Pavlík
Diváci: 45
FC Vysočina: Doležal – Fila, Nováček, Zástěra, M. Trnka – Hlaváč (59. Luňáček), Pavlík (66. Šimon), Franěk, Vacek (53. Švoma) – Čermák, Savi (70. Došek)
 

Komentář

Výhrou v zápase s Hlučínem potvrdila U17 svoje prvenství v soutěži, a proto k utkání do Karviné odcestovalo pouze 5 hráčů z kádru U17 doplněné o hráče z U16. Značně obměněná sestava vyrukovala na Karvinou s aktivní hrou, vysokým napadáním a vzadu s hrou na riziko. To zjevně domácí Karvinou zaskočilo a prakticky po celý zápas nedokázala odpovědět na nastavené tempo a styl hry Jihlavy. V prvním poločase byl viděn spíše bojovný fotbal se spoustou kontaktů, ze kterých těžila rychlé a nebezpečné protiútoky spíše Vysočina a dostávala se tak postupně do šancí.  První velkou příležitost spálil Savi, když z malého vápna zakončil přímo do brankáře. Ve 20 minutě vše napravil a po centru Vacka otevřel skóre utkání. Vysočina po gólu navýšila aktivitu a začala si vytvářet další šance. Savi ani Čermák nedokázali proměnit své sólo na brankaře. A poté prvně jmenovaný nastřelil v další příležitosti jen tyč. Byl to až Franěk, který vyhrál rychlostní souboj jeden na jednoho a zvýšil ve 27.  minutě na 2:0 pro Jihlavu. Karviná hrozila pouze ojediněle, díky dobře hrající obraně a pozornému brankáři Doležalovi, se do šaten odcházelo za stavu 2:0 pro hosty. Kdo čekal, že se v 2. poločase Vysočina stáhne, tak se mýlil. Dobře připravené mužstvo neponechalo nic náhodě a zvýšilo svou aktivitu a zcela ovládlo utkání. Během 12 minut druhé půle si Vysočina vytvořila velké množství šancí, které se ale nedařilo proměnit. Ač to byl Savi, Čermák, Hlaváč, Vacek nebo Pavlík, tak ti všichni své šance zahodili. Omráčená Karviná nedokázala najít recept na skvěle hrající Vysočinu, a tak si vítězství hosté pojistili   3. gólem v 63. minutě Pavlíkem. Další gól již nepadl, takže 3 body po výhře 3:0 putují do Jihlavy, která se prezentovala skvělým týmovým výkonem.




 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu