PardubicePardubice
27.kolo, neděle 19.5.2002, 16:30
1:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 86. Vencl – 23. Černoch, 58. Večeřa, Žluté karty: Třasák, Šourek, Vencl, Nohavica, Bukač - Hekerle, Rozhodčí: Berka
Diváci: 450
Pardubice: Šimon – David, Nohavica, Šourek, Třasák – Pavlík, Bakeš, Adam (60. Kopp), Kaciáň – Bednář (37. Vencl), Kocourek (60. Bukač). Trenér Martin Pulpit.
FC Vysočina: Bílek – Kaplan, Večeřa, Jirásek, Hekerle – P. Bartoš (86. Fousek), M. Veselý (90. Frolda), Slavík, Vaculík (63. Malínek) – Šebek, Černoch. Trenér Miloslav Machálek.
 

Komentář

I bez šestice hráčů základního kádru – Tržila, Bratršovského, Kadlece, J. Bartoše, Hošťálka a Bouška – dokázali fotbalisté Vysočiny dovézt tři překvapivé body z Pardubic.

Úvodní desetiminutovka však výhře hostí příliš nenasvědčovala. Do dvou tutovek se totiž dostal Kaciáň, ale zůstalo jen u šancí. První mu po jediném vážnějším zaváhání gólmana Bílka, jenž se mezi druholigové tyče postavil téměř po dvou letech, zmařil na brankové čáře Večeřa a vzápětí jihlavský náhradník v brance dokázal, že je mužem na svém místě. “Gólman nás podržel, i když pro něho nebylo jednoduché chytat po dlouhé pauze,” nešetřil chválou trenér Machálek. Nezdary v koncovce jakoby otupily pardubický nápor, stálá územní převaha další brankové příležitosti nepřinášela. Hosté vycítili šanci a z první vážnější útočné akce se trochu šťastně dostali do vedení - Černoch 0:1. Zatímco jim stačil jeden zdařilý útok, marnou snahu domácích dokumentoval v závěru poločasu smolař Kaciáň, který z osmi metrů trefil jen padajícího Bílka. Do hry Pardubic se s postupujícím časem vkrádala nervozita, což byla voda na jihlavský mlýn. “Měli jsme dostatek brejkových situací, mohlo být rozhodnuto mnohem dříve,” poznamenal Machálek. Fotbalisté z Vysočiny se trefili Večeřou až po standardní situaci. Za domácí korigoval v závěrečném tlaku Vencl.

Branky: 86. Vencl – 23. Černoch, 58. Večeřa

 
Zápasy
12.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:1
27.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 1:2
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu