FC VysočinaFC Vysočina
20.kolo, neděle 31.3.2002, 15:00
2:0
(1:0)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 26. Slavík z pen., 72. Zbožínek Žluté karty: Malínek, Bratršovský, Lafata, Tržil – Ševela, Štrbík, Řehák, Rozhodčí: Hábl
Diváci: 1600
FC Vysočina: Bartoš - Večeřa – Kadlec, I. Zbožínek, Bratršovský – Malínek (75. Hekerle), Slavík, Veselý, Šebek – Kaplan (56. V. Vácha), Lafata. Trenér Miloslav Machálek.
Olomouc B: Vlasák – Hudec – Spáčil, Krajčovič, Jordánek (59. Řehák) – Štrbík (70. Schulmeister), P. Zbožínek, Ševela, Glos – M. Laštůvka, M. Vyskočil (83. Škerle). Trenér Zdeněk Psotka.
 

Komentář

Neuchvátili kdovíjak oslnivou hrou, tři důležité body ale získali. Fotbalisté Vysočiny dokázali doma i přes řadu chybějících hráčů (Hošťálek, Černoch, Vaculík) udolat snaživé B mužstvo Olomouce a vpluli do klidných tabulkových vod. “Neuspokojili jsme tentokrát diváka moc kvalitním výkonem, protože jsme hráli oslabeni. Čtyři hráči nastoupili se sebezapřením a po zápase měli teploty; za jejich přístup jim musím poděkovat,” řekl jihlavský trenér Miloslav Machálek. Domácí měli velkou možnost otevřít skóre hned ve třetí minutě, ale Michal Veselý ve stoprocentní šanci netrefil Vlasákovu branku. Gól přinesla až šestadvacátá minuta. David Lafata padl po kontaktu s olomouckým Hudcem a byla z toho penalta. “Zápas rozhodl výkon rozhodčího. Nemám ve zvyku si stěžovat, ale tentokrát udělám výjimku,” mrzutě pravil kouč Olomouce Zdeněk Psotka v narážce na pokutový kop. “Ptal jsem se Lafaty a ten mi řekl, že jej soupeřův hráč držel za dres a pak ho ještě klepl přes nohu. Rozhodčí tedy asi situaci posoudil správně,” vyslovil se Machálek. Penaltu bezpečně proměnil stabilní jihlavský exekutor Lubomír Slavík - 1:0. Po obdržené brance byli hosté aktivnější, měli víc ze hry. Dvacet minut před koncem ale pečetil domácí výhru obránce Ivo Zbožínek. Na hranici šestnáctky si obhodil beka a pak krásně obstřelil gólmana. “Po druhé brance už jsem věřil, že vítězství udržíme,” svěřil se Machálek.

 
Zápasy
5.kolo | Olomouc B - FC Vysočina | 1:4
20.kolo | FC Vysočina - Olomouc B | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu