MostMost
13.kolo, neděle 28.10.2001, 14:30
2:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 49. a 66. Langer Žluté karty: Sedlák, Štěpaník – Večeřa, Sláma Rozhodčí: Hábl
Diváci: 500
Most: Meier - Matlocha – Vizinger, Blüml - Spal, Poláček (46. Kašťák), Štěpaník (78. Procházka), Vašák, Sedlák – Langer, Kraus (71. Hamouz). Trenér Luboš Urban.
FC Vysočina: Bartoš – Kadlec – Hekerle, Bratršovský – Sláma (70. Vácha), Slavík (53. Kufa), Večeřa, Ryška, Vaculík – Kaplan (70. Koníř). Trenér Miroslav Machálek.
 

Komentář

Vysočina v Mostě opět nevyhrála a potvrdila tak smutný fakt, že mužstvu se v říjnu nedaří. Bilance žádné výhry, dvou remíz a dvou proher hovoří jasně. Poslední výhra našich hráčů se datuje k 22. září, kdy jsme si odvezli tři body z Xaverova. V Mostě navíc svěřenci trenéra Machálka poprvé v sezóně nevstřelili v mistrovském zápase branku.

O porážce fotbalistů Vysočiny rozhodly dvě trefy domácího útočníka Lubomíra Langra z druhé půle. "Jsem moc spokojen, po hluchém období jsme se dostali od úplně spodní části tabulky," lebedil si po vítězství mostecký trenér Luboš Urban. Úvodní branka padla čtyři minuty po přestávce, kdy se k Langrovi dostal míč od jihlavského obránce Ryšky, druhý pak vstřelil v 66. minutě z penalty. "První trefu mi ulehčil krásným centrem Sedlák, druhou jsem dal z pokutového kopu. Věřil jsem si, míč střílím pokaždé do stejného místa," uvedl šestadvacetiletý Langer. "Byl to těžký zápas na těžkém terénu a proti kvalitnímu soupeři. Vítězství se nerodilo lehce. Hodně nám pomohlo poločasové střídání, kdy šel na hřiště místo Poláčka Kašťák. U něj začala akce před první brankou," uvedl Urban. Jihlavští se dostávali do šancí sporadicky. Přesto jejich trenér Miloslav Machálek označil porážku za smolnou. "První gól jsme si dali vlastní, druhý padl z penalty, o které by se dalo diskutovat. Na zápas jsme se hodně chystali, ale neudrželi do 60. minuty stav 0:0. Pak by nám všechno hrálo do not," litoval kouč poražených.

Vysočině se nebezpečně přibližuje spodní část tabulky. V neděli proti Neratovicím proto povinnost jednoznačně velí zvítězit. Nebude to však vůbec jednoduché…

 
Zápasy
13.kolo | Most - FC Vysočina | 2:0
28.kolo | FC Vysočina - Most | 1:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu