Olomouc BOlomouc B
18.kolo, sobota 20.3.2004, 10:15
3:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 71. P. Kobylík, 76. V. Schulmeister, 90. Prekop - 13. Večeřa, 50. Pacholík, 81. Kaplan. Rozhodčí: Poledník - Filgas, Handlíř. ŽK: Krajčovič - Vladyka.
Diváci: 251
Olomouc B: Kjučukov - Jordánek, Škerle, Krajčovič, Švrčina (57. Kobylík) - Krpec (69. Rýdel), Ševela, Prekop, Stoklásek - V. Schulmeister, M. Hubník.
FC Vysočina: Vorel (3. Bílek) - Bartoš, Šourek, Čep, Kotrys - Veselý, Večeřa, Pacholík, Vaculík (78. Malínek) - Vladyka (73. Hošťálek), Kaplan.
 

Komentář

Dva body ztratili v sobotu na Hané fotbalisté Vysočiny. Ještě dvacet minut před koncem vedli nad juniorkou Sigmy dva nula, ale nakonec se museli spokojit s remízou.

Zápas nezačal pro Jihlavu šťastně. Už ve 3. minutě musel po tvrdém úderu míčem do hlavy střídat brankář Vorel, jehož odvezla do nemocnice sanitka s otřesem mozku. “Ale pustili ho domů, do Přerova ho odvezla manželka,” popsal aktuální stav nedostupného gólmana vedoucí mužstva Petr Šilhán. Do brány musel Bílek a v první půli neměl prakticky žádnou práci. Na rozdíl od Bulhara Kjučukova, který musel v 8. minutě hasit čistou gólovou hlavičku Kaplana. Pět minut poté už domácí prohrávali. Po rohu propadený míč “šoupl” zblízka do sítě Večeřa.

Pět minut po přestávce zakončil rychlý výpad do olomoucké obrany Pacholík, ale domácí dorostenci Kobylík a Schulmeister se v rychlém sledu postarali o vyrovnání. To ovšem nebylo všechno. V 81. minutě se střídající Hošťálek na pravém křídle lehce zbavil Krajčoviče, přihrál pod sebe a Kaplan neměl těžký úkol. V 90. minutě ovšem načechral do šestnáctky míč Rýdel, Prekop měl čas na zpracování i přesnou střelbu a bylo srovnáno.

“Jsem obrovsky zklamán. Měli jsme vyhrát, ale udělali jsme hrozné hrubky,” těžko hledal slova trenér FC Vysočina Jaroslav Netolička. Jednatřicetiletý kormidelník olomouckých juniorů Zdeněk Psotka mohl být naopak spokojen: “Před týdnem na Spartě jsme v poslední minutě přišli o výhru, tentokrát jsme zase se štěstím v závěru vyrovnali. Chceme mít co nejdříve jistotu záchrany, takže je pro nás každý bod dobrý.”

 
Zápasy
3.kolo | FC Vysočina - Olomouc B | 3:1
18.kolo | Olomouc B - FC Vysočina | 3:3
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu