FC VysočinaFC Vysočina
3.kolo, neděle 10.8.2003,  
3:1
(2:1)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 44. a 69. Kaplan, 14. Čep - 6. M. Hubník. Rozhodčí: Čecháček. ŽK: Veselý, Vorel - Krpec.
Diváci: 1100
FC Vysočina: Vorel 2 - Bartoš (30. Baštař 2), Kadlec 2,5, Čep 2, Kotrys 2 - Veselý 2, Večeřa 2,5 (59. Pacholík 2), Vladyka 2, Liška 2 - Kaplan 1 (89 . Vorlický), Hošťálek 1,5.
Olomouc B: Kiutchoukov – Švrčina, Škerle, Krajčovič, Jordánek – Ševela (74. Rýdel), Prekop, Schulmeister, Krpec – M. Hubník (46. Stoklásek), Pulkert (64. Mazouch).
 

Komentář

Třetí kolo II. fotbalové ligy zavedlo do Jiráskovy ulice Sigmu B a v tropickém vedru se začátek nehrál podle přání slušně zaplněné tribuny. Jihlavská obrana totiž hořela a už v 6. minutě hosté vedli, když si do domácího ementálu naběhl Hubník a obstřelil Vorla. O minutu později mohlo být ještě hůř. Další dláždění domácích zadních řad zkusil rychlík Pulkert a před šestnáctkou musel zatáhnout za záchrannou brzdu domácí gólman. Žlutou kartu bral všemi deseti. Pak se začal obraz hry měnit. Domácí zkoušeli kombinaci i dlouhé míče. To první jim šlo o poznání lépe a po nacvičeném rohu ve 13. minutě skončil biliár Čepova hlava - tyč - koleno beka vyrovnáním. Znovuzrozená Jihlava se tlačila dopředu a měla šance. "Jenže jsme využili až tu v poslední minutě půle," krčil rameny Netolička. Těsně před pauzou totiž vytáhl Kaplan svůj první trumf. Naběhl si na Baštařův ostrý centr a hlavou nedal Kiutchoukovovi šanci.

Po změně stran tempo poněkud opadlo, nicméně karty rozdávali domácí a Kaplan trumfoval podruhé. V 69. minutě zvolil v těžké posici klasické bodlo a s pomocí teče jednoho z obránců přeloboval gólmana - 3:1. Olomoucká rezerva už krok nesrovnala. Krpec orazítkoval tyč. V závěru odmítl hattrick Kaplan. Po ideálním Hošťálkově centru hlavičkoval osamocen do náruče hostujícího strážce svatyně.

 
Zápasy
3.kolo | FC Vysočina - Olomouc B | 3:1
18.kolo | Olomouc B - FC Vysočina | 3:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu