FC VysočinaFC Vysočina
25.kolo, neděle 15.5.2005, 14:00
3:1
(0:0)
Brno BBrno B
 
Góly: 69. a 77. Vácha, 90. Lovětínský - 56. Belej. Rozhodčí: Jiřík. ŽK: Malínek, Vojtíšek, Lovětínský - Švancara, Dupal.
Diváci: 430
FC Vysočina: Vorel - Bartoš (83. Veselý), Kadlec, Vojtíšek, Liška - Baštař - Štohanzl (46. Malínek), Vladyka, Lovětínský, Pacholík (60. Vácha) - Simr.
Brno B: Brezovan - Partyš, Kuncl, Křivánek, Dupal (86. Drábek) - Belej (72. Vrána), Chlup, Schwarz, Látal - Poredský, Švancara.
 

Komentář

Ve 26. kole II. ligy se jihlavští fotbalisté dočkali teprve čtvrtého domácího vítězství. Vývoj zápasu tomu dlouho však nenasvědčoval, ale dobře hrající brněnská rezerva zkolabovala v posledních dvaceti minutách.

Diváci byli svědky velice kuriózního začátku. Brněnský tým totiž nastoupil se dvěma hráči, kteří měli dres s číslem šest. Kapitán Partyš ho měl oprávněně, ale záložník Chlup si šestku spletl s devítkou. Toho si trojice sudích všimla až v 7. minutě. Ještě před tím však Jiřík neuznal Simrovi gól kvůli ofsajdu a krátce nato nevyslyšel penaltovou prosbu Švancary.

První dvacetiminutovka se nehrála v bůhvíjakém tempu, ale o vzruch před oběma brankami nebyla nouze. Ten největší způsobila brněnská hvězda Švancara, když v polovině první půle vybídl do sóla Poredského. Při jeho kličce se však vyznamenal Vorel. Brněnská rezerva byla o chloupek aktivnější, ale Jihlava měla v brance spolehlivého Vorla.

Do druhého poločasu domácí vstoupili ospale, a tak aktivitu hosté přetavili ve vedení v 56. minutě. Trojice hráčů Vysočiny si dávala přednost, Švancara našel cizelérsky Beleje a ten otevřel skóre utkání. Vypadalo to, že Vysočina si připíše do kolonky domácích zápasů další černou tečku, ale po hodině hry se povedl dobrý tah trenéru Večeřovi. Vácha během necelých deseti minut otočil zápas a výhru ztvrdil v nastaveném čase nádhernou samostatnou akcí Lovětínský.

„Naše zápasy jsou jako přes kopírák. Hrajeme dobrý fotbal do sedmdesáté minuty. Potom inkasujeme gól a mužstvo se sesype. Jihlava nic převratného nepředvedla a vyhrála 3:1,“ smutnil brněnský trenér Petr Maléř.

„Bylo to vítězství silou vůle a střeleckou pohotovostí Vládi Váchy. Se Žižkovem jsme minule si zasloužili vyhrát, ale nedali jsme góly. Teď ano,“ kontruje domácí kouč Karel Večeřa.

 
Zápasy
11.kolo | Brno B - FC Vysočina | 0:2
25.kolo | FC Vysočina - Brno B | 3:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu