Olomouc BOlomouc B
22.kolo, pondělí 25.4.2005, 17:00
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 90+2. Simr. Rozhodčí: Kovařík - Pospíšil, Moudrý. ŽK: Prekop, Komárek, Stoklásek, Špiláček - Baštař.
Diváci: 204
Olomouc B: Černý - Kopecký, Komárek, Hudec, Škerle - Prekop, Špiláček, P. Kobylík (88. Duba), Pečník (63. Janotka) - M. Hubník, Šultes (76. Stoklásek).
FC Vysočina: Vorel - Bartoš, Kadlec, Šourek, Liška - Baštař - Štohanzl (77. Pacholík), Vladyka, Lovětínský, Malínek - Simr.
 

Komentář

Skvělá jízda pokračuje. Jihlavští fotbalisté vyhráli ve II. lize třetí ze čtyř posledních zápasů. Včera odpoledne porazili v Olomouci Simrovým gólem z 90. minuty juniorku místní Sigmy 1:0. Série neporazitelnosti Večeřových svěřenců se tak prodloužila na pět utkání.

Vysočina sice v tabulce po 24. kole zůstala čtvrtá, bodově se už ale dotáhla na třetí Kladno. A také náskok aktuálně druhé Plzně, jež však má o odehraný zápas víc, je téměř zanedbatelný.

Hosté zasadili rezervě Olomouce, posílené o několik hráčů z A-mužstva, úder ve chvíli, kdy už nebyl žádný čas na odpověď. Výtečnou kombinační akci zrealizovali obránce Jiří Liška a záložník Michal Lovětínský; ten obešel Kopeckého a ideálně předložil míč útočníku Pavlovi Simrovi před „zívající“ prázdnou bránu. Nádherná pointa vrcholícího dramatu. Samozřejmě z pohledu hostů.

„Měli jsme ale několik velmi dobrých šancí už v prvním poločase, kdy jsme mohli rozhodnout. Fakt, že naše branka padla až v úplném závěru, nemění nic na tom, že jsme si vítězství zasloužili. Fotbal je o gólech a my jsme ten jeden dali,“ prohlásil trenér Jihlavy Karel Večeřa.

Hlavně Simr se do přestávky objevil ve dvou příležitostech, které však neproměnil. Stejně tak Lovětínský.

Na druhé straně zase mířil hlavou těsně vedle brány Michala Vorla olomoucký Komárek, poté minul v sólovém úniku tyčku i Hubník.

V deštivém počasí předváděly oba celky atraktivní útočnou hru. „Myslím si, že déšť kvalitě utkání rozhodně pomohl. Viděl jsem totiž nedávno domácí zápas Olomouce s Kroměříží a suchý trávník byl dost hrbolatý, těžko se na něm kontroloval balon,“ poznamenal Večeřa. „My jsme hráli od začátku do konce na výhru - a té jsme se také dočkali. Nejen s výsledkem, ale i s předvedeným výkonem týmu musím být spokojen,“ potěšeně hodnotil další povedené jihlavské utkání.

 
Zápasy
8.kolo | FC Vysočina - Olomouc B | 1:2
22.kolo | Olomouc B - FC Vysočina | 0:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu