FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, neděle 13.8.2006, 10:15
1:2
(0:0)
BřeclavBřeclav
 
Branky: 46. Kříž - 48. Kuba, 59. Veselý. ŽK: Wasserbauer, Gebreselassie - Svozil, Veselý. Rozhodčí: Fojt - Marek, Vostřejž.
Diváci: 150
FC Vysočina: Tulis - Komínek, Vojtíšek, Gebreselassie, Kříž - Čermák (69. Chlup), Pacholík, Wasserbauer, Koukal - Malínek, Šplíchal.
Břeclav: Galla - Pokorný, Kuba, Demjanovič, Forman - M.Svozil (74. Chorvatovič), Subota, J.Svozil, Poredský - Pekárek (87. Czucz), Veselý.
 

Komentář

Začátek první půle patřil domácím, kteří si z křídelních prostorů vytvářeli nebezpečné šance. V největší příležitosti se v 8. minutě ocitl Malínek, který našel ještě výhodněji postaveného Šplíchala, ovšem jeho střelu v poslední chvíli skvěle vyrazil gólman Gallo. Po úvodní dvacetiminutovce se hra vyrovnala, byla neurovnaná a postrádala větší šance.
Změnu skóre přinesla hned 46. minuta, kdy se tradičně z rohu hlavou trefil František Kříž. Bohužel, už o dvě minuty později z přímého kopu z 25ti metrů obstřelil zeď břeclavský Kuba a bylo srovnáno. Když v 53. gól nedal domácí Šplíchala po ideální přihrávce Čermáka, zahřmělo po chvíli na druhé straně – Veselý hlavou překonal Tulise a strhl vedení na stranu Břeclavi. O minutu tentýž útočník postupoval zcela sám na Tulise, ovšem tentokráte byl gólman Vysočiny úspěšný. Jihlavští si poté vytvořili tlak a několik velmi dobrých příležitostí. V 68. minutě trefil hlavou Šplíchal po centru pouze břevno, o 4 minuty později se netrefil po centru Komínka Chlup a v 77 střílel opět Chlup za vápnem těsně mimo tři tyče. Mezitím si v 75. Tulis poradil s dalším průnikem nebezpečného Veselého. Zasloužené vyrovnání nepřinesl ani závěr zápasu, kdy hlavičku Vojtíška skvěle vyrazil Gallo.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu