FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
přát., sobota 29.7.2023,  
2:3
(1:0)
PetržalkaPetržalka
 
Branky: 35. Záruba, 55. Zimmermann - 48. Demeter, 70. Krajčovič, 75. Demeter
Diváci: 50
FC Vysočina dorost: Nevěčný - Veselý (46. Merunka), Puzrla, Novák, Matoušek - Maňásek, Udržal - Šubert (80. Šerý), Záruba (55. Pivnička), Hudák (78. Raitmajer) - Zimmermann (80. Palán).
 

Komentář

Pozápasový komentář trenéra Josefa Vrzáčka: "S účastníkem nejvyšší dorostenecké soutěže na Slovenku jsme nezačali dobře, hosté z Bratislavy nás přehrávali v agresivitě, pohybu, v situacích jeden na jednoho, teprve po 20. minutě se hra začala vyrovnávat a postupně jsme si vypracovali brankové možnosti a jednu z nich proměnili.Soupeř rovnal skóre na začátku 2.poločasu po ztrátě míče ve středu hřiště.Následně jsme byli více na míči a po velmi dobře sehrané situaci šli do vedení, které jsme mohli vzápětí navýšit, nestalo se a soupeř nejprve po rychlém protiútoku srovnal a utkání rozhodl ze standardní situace.

 
Související
Aktuálně

U19: Veledůležitá výhra nad Frýdkem-Místkem!

Jihlavští starší dorostenci zvládli velmi důležitý zápas s o záchranu hrajícím Frýdkem-Místkem 3:1 (2:0) a odskočili tak na 4 body sestupujícím pozicím. Vysočina nejprve udeřila v 8. minutě utkání díky Patrikovi Stočkovi a poté těžila z konců poločasů, kdy se ve 45. minutě trefil navrátilec ze Slavie Daniel Bouchner a v nastavení druhého poločase... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu