OlomoucOlomouc
10.kolo, sobota 8.10.2022, 10:30, Olomouc, Řepčín
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 50. Tomek
Diváci: 0
FC Vysočina: Pavlík - Pospíšil L., Říha, Maděra, Tlačbaba - Hanus, Liška, Pospíchal (41. Tomek) - Koubek (65. Zvolánek), Novotný (79. Kasáček), Pelikán (68. Krahula)
 

Komentář

Většina utkání se odehrávala za mírné územní převahy domácích, ale díky našemu velmi poctivému a pozornému výkonu v defenzivě jsme je do žádných brankových příležitostí nepouštěli. Kluci hráli velmi obětavě, většinu pokusů o střely dokázali zablokovat a odehrát do bezpečí. V první půli jsme si bohužel také nedokázali vypracovat žádnou vyloženou šanci, ale skvěle kluci vstoupili do druhé půle, kdy prvních deset minut domácí zatlačili, vytvářeli si střelecké příležitosti a završením byla nakonec vítězná branka Matyáše Tomka. Olomouc měla poté znovu územní převahu, ovšem kromě pár závarů si nic nebezpečného nevytvořila a naopak my mohli podnikat rychlé protiútoky do otevřenější obrany. Po jednom takovém byl po faulu na Šimona Krahuly vyloučen domácí hráč a ti tak dohrávali utkání v desíti. Na výsledku už to ale nic nezměnilo a tak si kluci z Olomouce odvezli těsné, ale po kvalitním týmovém a obětavém výkonu zasloužené vítězství.
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu