Start BrnoStart Brno
10.kolo, sobota 8.10.2022, 15:00
2:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
branky: 33. Žalud, 62. Sedlo
Diváci: 180
Start Brno: Vyklický - Pyš, Avdić, Žalud, Sedlo - Pařízek, Demeter P. - Demeter R. (89. Jonáš), Okleštěk (76. Michna), Doubravský (76. Humr) - Havlín.
FC Vysočina B: Leška - Jiřík, Mikuška, Irodotos - Lokvenc (80. Staněk), Miška (70. Udržal), Vítek, Fila M., Křehlík - Savi (70. Trojan), Jiroušek (60. Pekárek).
Stanice TV prenosu: sestřih branek

Ohlasy trenérů

„Od začátku utkání udávali tempo domácí, kteří si vytvářeli více střeleckých, ale i brankových příležitostí než my. Naši jedinou jasnou gólovou šanci nevyužil Jiroušek, který domácího brankáře neprostřelil. Ve 33. minutě jsme inkasovali první branku, když jsme nezvládli komunikaci při dlouhém míči do naší strany a z následného centru jsme nepokryli hlavičkujícího domácího hráče. Druhá půle nebyla od nás herně vůbec špatná. Hráli jsme odvážně a dobře kombinovali. Domácí vyspělý tým nás však do ničeho nepouštěl a naopak po autovém vhazování přidal druhou branku a stanovil tak na konečných 2:0. Dnes musíme uznat kvalitu soupeře, přijmout naši první porážku a domácím k ní pogratulovat. Každopádně se nemáme za co stydět a můžeme ze hřiště odejít se vztyčenou hlavou!“
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu