FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, neděle 2.10.2022, 10:15
5:1
(2:0)
Bystřice n. Pern.Bystřice n. Pern.
 
branky: 15. a 84. Vítek, 39. Savi, 81. Křehlík, 90. Klouček - 74. Prášil (p.k.)
Diváci: 100
FC Vysočina B: Leška - Jiroušek (58. Pekárek), Mikuška, Irodotos - Křehlík, Miška (58. Procházka), Fila M., Savi (79. Klouček) - Trojan (79. Záruba), Vítek - Wilson (46. Lokvenc).
Bystřice n. Pern.: Veselý - Pačovský, Kuldan (81. Blaha), Svoboda, Vařejka - Padrtka - Buršík (63. Matocha), Šmerda, Malý, Adamec (34. Jiránek) - Prášil.
Stanice TV prenosu: sestřih branek
 

Komentář

 Komentář trenéra Průši: "Konečný výsledek je rozhodně lepší než naše předvedená hra. Hlavně druhá půle se nám herně moc nevydařila. Nezvládli jsme v hlavách situaci, kdy vedeme po půli 2:0 a navíc ještě hrajeme proti oslabenému soupeři. Z pokutového kopu jsme si nechali zbytečně snížit a málem jsme si ještě navíc nechali srovnat po standardní situaci. Ještě že hostující hráč netrefil míč ideálně, jinak bychom se už stěží zvedali.... V poslední desetiminutovce nám hru oživili střídající hráči a zejména Záruba byl hodně vidět. Díky zlepšenému pohybu jsme si vytvořili čtyři příležitosti, z kterých jsme třikrát vstřelili branku. Mrzí mě, že jsme nenavázali na středeční povedený výkon s Tasovicemi. Z tohoto se musíme poučit! Musíme být na sebe náročnější. Nikdy nikoho nesmíme šetřit a polevit v pohybu a v nasazení!" 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu