SlováckoSlovácko
20.kolo, sobota 2.4.2022, 15:30, Boršice
2:1
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 51. Koubek (PK)
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Koubek, Dohnal, Exner, Tlačbaba - Starý (68. Novotný), Ficek, Vopršal - Jančok, Palán (60. Stratil), Vambera (41. Sklenář)
 

Komentář

Odehráli jsme utkání dvou naprosto rozdílných poločasů. V prvním bylo Slovácko lepším týmem a v poli nás přehrávalo. Dávali jsme soupeři příliš prostoru pro kombinaci, hráli nedůrazně, nezískávali odražené míče a ve hře dopředu si kromě několika střel mimo bránu nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Několikrát jsme se štěstím přečkali nebezpečné situace před naší bránou, nebo nás podržel brankář Matyáš Široký, přesto jsme v úplném závěru prvního poločasu po rychlých akcích domácích hráčů dvakrát inkasovali. Ve druhé půli se obraz hry zcela změnil. Kluci začali hrát s mnohem větším nasazením, nedávali soupeři tolik prostoru pro kombinaci a napadáním ho nutili k častějším nákopům, které obránci dokázali zachytávat. Mnohem častěji se tak hrálo na polovině Slovácka a začali jsme si vytvářet také více střeleckých pokusů a rohových kopů. Po jednom z nich zachytil domácí obránce míč rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Zdeněk Koubek. I nadále jsme byli aktivnějším týmem a snažili se o vyrovnávací branku. Ve velmi dobré střelecké pozici se ještě ocitl Tomáš Sklenář, ale minul a v závěru jsme ještě zahrávali tři rohové kopy. Domácí však nakonec těsnou výhru dokázali uhájit. Vzhledem k obrazu hry by utkání slušela spíše remíza, ale bohužel jsme opět vyšli naprázdno. Po slabém prvním poločasu se kluci dokázali namotivovat a ve druhé půli předvedli kvalitní a bojovný výkon. Hrát takto pouze jeden poločas ale nestačí. 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu