FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, sobota 26.3.2022, 15:00, Jihlava (Na Stoupách) - umělá tráva
1:2
(1:0)
HodonínHodonín
 
21. Vopršal
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Novotný, Dohnal (55. Tlačbaba), Exner, Hájek - Vopršal, Ficek (74. Starý), Pospíchal - Koubek, Stratil (41. Palán), Sklenář (60. Jančok)
 

Komentář

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a během prvních deseti minut si vypracovali tři jasné brankové příležitosti, bohužel jsme ani jedinou neproměnili. Hra se potom začala pomalu srovnávat, ale přesto jsme dokázali jít do zaslouženého vedení po pěkné akci a brance Vopršala. První půle se pak odvíjela za naší mírné převahy, ale bez dalších šancí na obou stranách. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit opět aktivně, bohužel jsme hned na začátku chybovali v kombinaci na vlastní polovině, ztratili zbytečně míč a hostující útočník tečovanou střelou vyrovnal skóre na 1:1. To nás opařilo a o tři minuty později po faulu a následné standardní situaci vstřelili hosté hlavou druhou branku. Celý zbytek druhého poločasu se pak odvíjel za naší převahy v poli, co se týče držení míče, hosté se ale zatáhli, spoléhali na bejkové situace, dobře bránili a prakticky nás nepouštěli do žádných brankových příležitostí. Vytvořili jsme si pouze několik závarů ve vápně, ale chyběl nám větší důraz, prosazení se v situacích jeden na jednoho a kvalita ve finální fázi. V závěru jsme bohužel neproměnili jedinou velkou možnost ke srovnání a hosté z Hodonína si tak vybojovali nečekané vítězství. Utkání jsme si prohráli již v první půli, kdy jsme neproměnili několik šancí a mohli získat výraznější náskok a laxností v úvodu druhého poločasu. Dnešní výsledek a výkon nás velmi mrzí, neboť jsme tímto prakticky ztratili možnost bojovat o místo v první šestce po základní části soutěže. 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu