Brno BBrno B
16.kolo, neděle 19.6.2022, 14:30, Srbská ul., tráva č. 2
4:0
(3:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
branky: 14. Švancara, 35. a 38. Viktorín, 65. Večeřa ŽK: 25. Staněk, 53. Veselý
Diváci: 41
Brno B: Bulín - Bartl, Bečva, Hajnovič, Hradil, Polák, Polášek (74. Krejčí), Švancara (70. Rotrekl), Večeřa (80. Volný), Viktorín (70. Kalvoda), Hložánek (59. Odehnal).
FC Vysočina: Holan - Raitmajer, Puzrla, Novák - Staněk (78. Pátek), Veselý, Maňásek, Šerý (54. Jelínek) - Záviška (54. Šubert), Záruba (40. Zimmermann) - Hudák.
 

Komentář

"Tentokrát jsme do utkání nevstoupili vůbec špatně. Myslím si, že jsme měli dobrý pohyb a dobře kombinovali. Zhruba po dvanácti minutách jsme zbytečně faulovali v našem pokutovém území a domácí tak zahrávali pokutový kop. Ten Holan vyrazil, ale my špatně reagovali a nechali domácího hráče dorazit míč do naší brány. Od tohoto okamžiku již byli domácí lepším týmem a vytvářeli si střelecké příležitosti a šance, z kterých nás do poločasu ještě dvakrát potrestali. Navíc jsme přišli o zraněného Zárubu, takže všechno špatně. O poločasové přestávce jsme si vše rozebrali a šli do druhé půle s tím, že ji chceme vyhrát. V poli jsme hráli aktivně, Brno jsme důrazně napadali a lépe a důsledněji bránili. V jednom případě jsme však situaci nezvládli a Zbrojovka přidala poslední branku. Naše hra směrem dopředu byla bezzubá. Vytvořili jsme si dvě nebezpečné situace. V jednom případě jsme po faulu kopali z cca 18ti metrů přímý volný kop, který skončil v domácí zdi a ve druhém případě střílel Veselý do tyče. Domácí dnes byli nad naše síly. Předvedli opravdu kvalitní výkon, na který jsme nestačili!" 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu