HlučínHlučín
6.kolo, pátek 3.9.2021, 18:00
2:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Diváci: 0
FC Vysočina B: Jágrik - Lát (25.Růžička), Štefánek, Kolčava, Fila M. - Chocholatý, Ritter - Křivánek (71.Havlín), Franěk, Luis Arroyo (77.Crhan) - Justin Wilson (77. Savi)
 

Komentář

 "Po dlouhé cestě na sever Moravy jsme do zápasu nevstoupili dobře a po sérii velkých chyb jsme ve 4. minutě inkasovali z penalty.
 Než jsme zachytili tempo zápasu, tak mohlo být naše konto zatíženo minimálně dalšími třemi brankami a jen díky vynikajícimu Jágrikovi jsme tyto situace přečkali bez inkasovaného gólu.
 Okolo 30. minuty jsme hru vyrovnali a začali být nebezpeční i my, ale střely Luise a Justina v brance neskončili a bohužel pro nás i naše největší šance ve 45. minutě po pěkné kombinaci, tak Tomáš Franěk zblízka nepřekonal brankáře hostů. Ve druhém dějství, už hosté kontrolovali výsledek i my jsme si už žádnou větší šanci nevypracovali.
Vzhledem k velkému počtu hráčů z prvního mužstva by jsme se neměli vracet domů s prázdnou.
Pochvalu zaslouží Jágrik, který nás držel ve hře o lepší výsledek až do konce zápasu a Růžička, který naskočil v 25. minutě do rozjetého zápasu a zvládl to velmi dobře," zhodnotil průběh utkání kouč Michal Veselý.

 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu