OlomoucOlomouc
10.kolo, sobota 2.10.2021, 10:30
3:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 6. Pospíchal
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Koubek (70. Starý), Vodička, Dohnal (60. Tlačbaba), Hájek - Bartes (50. Vopršal), Pospíchal (65. Palán), Ficek - Vambera (65. Novotný), Stratil, Sklenář (50. Jančok)
 

Komentář

"Stejně jako v minulém týdnu se Slováckem jsme sahali po zisku bodů, ale nakonec pro nás nezbylo nic. Do utkání jsme velmi dobře vstoupili a už v šesté minutě našel Tomáš Vambera před bránou zcela volného Davida Pospíchala, který nás poslal do vedení. Celý první poločas se hrál vyrovnaný fotbal, který ztěžoval silný vítr. Ten také trochu pomohl domácím k vyrovnání na konci poločasu, kdy se s jeho podporou trefil ze standardní situace hráč domácích. Ve druhé půli jsme bohužel nedokázali této "větrné podpory" využít a naopak domácí začali hrát aktivněji a získali si územní převahu. Do šancí jsme je ale nepouštěli a naopak sami měli několik nadějně rozjetých útočných akcí, které jsme ale nedokázali lépe dotáhnout, nebo kvalitněji zakončit. Utkání poté rozhodly dvě pěkné individuální akce Olomouce. Nejprve se její hráč krásně trefil do šibenice po samostatném akci středem hřiště a další potom obejitím našich dvou hráčů průnikem do pokutového území a střelou na bližší tyč. Na tyto branky jsme již nedokázali zareagovat a z Olomouce tak odjeli s porážkou. Domácím jsme dnes v utkání byli rovnocenným soupeřem, rozhodla zejména větší kvalita domácích v zakončení. Věříme, že v příštím domácím zápase s Frýdkem-Místkem dokážeme zlepšené výkony přetavit ve vítězství," tolik k zápasu řekl Pavel Tvarůžek.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu