FC VysočinaFC Vysočina
přát., sobota 10.7.2021, 10:30
1:2
(0:2)
BrnoBrno
 
Góly: 67. Vedral (pen.) - 28. Hladík, 35. Zavadil(pen.)
Diváci: 0
FC Vysočina: 1️⃣1️⃣ Jágrik – Křišťál, Vlček, Štefánek, Svoboda – Shudeiwa, Lacko – Arroyo, Zounbele, Peřina – Vedral ⬆️⬇️ Lancman, Chocholatý, Křivánek, Franěk, Fila, Pojezný, Kepl, Selnar, Tureček, Wilson Justin,
Brno: 1️⃣1️⃣ berkovec - Bariš, Kryštůfek, Šterba, Moravec - Texl, Zavadil - Přichystal, Ševčík, Štěpanovský - Hladík. ⬆️⬇️Floder - Hlavica, Kosek, Čermák, Fousek, Sedlák a Jambor.
 

Komentář

Vysočina vstoupila do zápasu aktivněji. Už ve 2. minutě zápasu měl po chybě brněnské obrany velkou příležitost Filip Vedral. V samostatném úniku trefil brněnského brankáře Berkovce. Hra se začala vyrovnávat a v 10. minutě poprvé zahrozilo Brno. Po levé straně utekl Přichystal a poslal prudký centr na Hladíka. Ten o kousek minul letící míč. Běžela 27. minuta a ve velké příležitosti se ocitl Luis Arroyo. Z pravé strany dostal nádherný nadýchaný centr. Arroyo hlavičkou jen o pár centimetrů minul pravou tyč soupeřovi brány. Nedáš, dostaneš. Staré známé pořekadlo se ukázalo v praxi. Ve 28. minutě Zbrojovka otevřela skóre utkání. Z pravé strany prostřelil křižnou ránou brněnský forvard Hladík Jágrika – 0:1. Brno branka uklidnila a více kontrolovala hru. Ve 35. minutě jihlavská obrana zahrála ve vlastním pokutovém území rukou a pozorný rozhodčí nařídil proti domácí Vysočině pokutový kop. K míči se postavil nejstarší druholigový hráč Pavel Zavadil. I když brankář Jágrik vystihl směr, tak na dobře umístěnou střelu k tyči nedosáhl – 0:2. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Druhý poločas začal bitvou o střed hřiště. Chvíli byla aktivnější Jihlava, chvíli Brno. Bez větších šancí. To se změnilo v 67. minutě. Zablokovaná střela Jakuba Selnara se odrazila ke Křivánkovi, který aktivně zakryl míč a brněnský obránce ho fauloval. Rozhodčí bez zaváhání ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Filip Vedral a přízemní střelou k levé tyči nedal brankáři šanci – 1:2. V 74. minutě měla velkou příležitost Zbrojovka. Brněnský hráč se řítil z levé strany sám na brankáře. Adam Jágrik včas zmenšil úhel a střelu nohou vyrazil. Brno pokračovalo v tlaku. Hned o minutu později vystřelil zpoza vápna brněnský hráč na branku, ale Adam Jágrik byl připravený a dobře umístěnou střelu vyrazil na roh. V 90. minutě Jihlava mohla vyrovnat. Novic a odchovanec Jihlavy Franěk se dostal do úniku na brankáře. Brněnský brankář stačil před Fraňkem odehrát míč, jenže balón se odrazil zpět k Fraňkovi, který z otočky vystřelil na branku. Střelu vyškrábl navrátivší brněnský brankář. Utkání skončilo v neprospěch Jihlavy v poměru 1:2.

Ohlasy po utkání v podobě hlavního trenéra Jana Kameníka:

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu