ČáslavČáslav
přát., sobota 25.7.2020,  
1:9
(0:4)
FC Vysočina U16FC Vysočina U16
 
Branky: 68. - 15., 39., 54. a 76. Zimmermann, 19. Krajčo, 32. Kasal, 62. Udržal, 77. a 85. Klouček
Diváci: 0
FC Vysočina U16: Holan (45. Procházka) – Krahula (45. Klouček), Raitmajer, Dlouhý, Kasal (56. Záruba) – Záruba (45. Kadlec) – Udržal, Šancl (56. Dvořák), Chytrý (69. Kasal), Krajčo (69. Zimmermann) – Zimmermann (56. Krahula).
 

Komentář

„I přes příznivý výsledek se mi dnešní utkání nehodnotí až tak lehce. Vstup do utkání byl z naší strany v pořádku. Prvních dvacet minut jsme hráli v tempu. Po dvou brankách jsme však zvolnili a začali se podřizovat hře domácích. Hráli jsme pomalu, přidržovali míče a snažili se o kombinaci ve středu hřiště, což se nemohlo nikomu líbit. Ve druhé půli domácí na hru rezignovali a na naší polovinu se dostávali spíše sporadicky. Většina branek padla po hezkých akcích. Škoda, že jsme inkasovali z rohového kopu. Kluky chválím za aktivitu i za jasně rozhodnutého stavu. Určitě jsme se měli gólově prosadit ještě více. Šancí jsme měli opravdu obrovské množství," upozornil trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu