FC Vysočina U16FC Vysočina U16
přát., sobota 18.7.2020, 13:00
4:2
(2:1)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 
Branky: 23. Udržal, 34. a 51. Zimmermann, 65. Karásek – 43. a 56.
Diváci: 0
FC Vysočina U16: Procházka (45. Holan) – Raitmajer, Sláma, Dlouhý, Kasal – Haala (55. Šťásek) – Šťásek (32. Karásek), Mikulinec, Záruba, Udržal – Zimmermann (80. Procházka).
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Dnes byl k vidění hodně útočný fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Díky vynikajícím výkonům obou našich brankářů a větší efektivitě našich hráčů ve vyložených šancích můžeme „slavit“ vítězství. Jsme velmi rádi, že se dnes naši hráči vyloženě vydali ze svých sil a zakončili tak opravdu dost náročný týden. Všichni si zasloužíme dva volné dny a od úterý již zase budeme pokračovat v započaté práci," uvedl k duelu trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu