SpartaSparta
přát., úterý 12.5.2020, 11:00
6:1
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 19. Dočkal pen., 43. Hložek, 49. Kanga, 68. Vindheim, 70. Křišťál vl., 90. Hancko – 57. Rezek
Diváci: 0
FC Vysočina: Vejmola – Křišťál, Tlustý (62. Serafimov), Pojezný, Javůrek – Vaculík (68. Havlín), Lacko – Fortelný (85. Křivánek), Arroyo, Rezek – Zoubele.
 

Komentář

Sparta na svých kopačkách častěji držela míč a dobře kombinovala, ovšem Vysočina dokázala získávat míče a vycházet do rychlých brejků. Ve 12. minutě po centru Křišťála pálil Fortelný nad. Chvíli poté Rezek posla do velké šance Arroya, ale Heča jej skvěle vychytal. V 19. minutě Vysočina kopala roh, signál jí nevyšel a Sparta hned z kontru udeřila. Lacko ve vápně fauloval a Dočkal z penalty otevřel skóre utkání. Po půlhodině hry dobře střílel Tetteh, ale Vejmola jeho střelu vyrazil. Na druhé straně byl po Křišťálově přihrávce v šanci Zoubele, ale ani on neuspěl. Chvíli poté se neujala ani střela Křišťála z úhlu. Skóre první půle uzavřel Hložek, který se trefil parádně do šibenice – 2:0.

Druhá půle začala velkými šancemi Rezka a Zoubeleho, ale ani ty k zasloužené jihlavské brance nevedly. Naopak o minutu později skóroval do prázdné branky Kanga – 3:0. Alespoň snížení na 3:1 přišlo po přízemním centru Javůrka, který ve vápně našel nabíhajícího Rezka a ten dokázal Heču překonat. Rezek mohl skórovat i o chvilku později, ale svoji šanci neproměnil a nevedlo se ani Zoubelemu z dorážky. V 59. minutě střílel vedle branky Hložek. V 68. minutě zvládl Fortelný souboj s Kangou, ale následně chyboval a nabídl tak šanci ke skórování Tettehovi – 4:1. Za pouhé dvě minuty to bylo už 5:1, když si přízemní centr Kangy z pravého křídla srazil do sítě Křišťál. V 82. minutě mohl po Rezkově přihrávce snížit Javůrek, ale Heču z úhlu nepropálil. Smolný den jihlavské defenzívy přišel se závěrečným hvizdem a brankou Hancka na konečných 6:1.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu