FC Vysočina U17FC Vysočina U17
přát., středa 12.2.2020,  
1:3
(0:3)
TepliceTeplice
 
Branky: 56. Homola – 2., 17., 45.
Diváci: 0
FC Vysočina U17: Vlček (45. Mašek) – Vrána (82. Křehlík), Jiřík, Homola, Krejčí (82. Folejtar) – Křehlík (45. Vodička) – Folejtar (45. Trojan), Fila, Vítek (45. Miška), Farka (68. Vítek) – Jonáš (68. Bulička)
 

Komentář

„Pro nás opět výborná konfrontace. Herně, vyjma prvních dvaceti minut, jsme byli naprosto vyrovnaným soupeřem. Hosté, bohužel oproti nám, dokázali své šance využít. My jsme si dnes vytvořili opravdu velký počet příležitostí ke vstřelení branky, kvalita v koncovce nám však chyběla. Klukům určitě není moc věcí k vytknutí. Dřou a šlapou nadoraz. Jediné, co si musíme vyříkat jsou úvodní a závěrečné minuty poločasů. Tato nekoncentrovanost se nám opakuje. Věřím, že pokud budeme i nadále pokračovat v takto dobrém herním výkonu, přijdou už konečně v dalších zápasech také góly,“ tolik k zápasu trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu