FC VysočinaFC Vysočina
5.kolo, sobota 31.8.2019, 13:15, sestřih
1:0
(0:0)
Olomouc BOlomouc B
 
Góly: 68. Fila
Diváci: 0
FC Vysočina: Janota – Krejčí, Raus, Jiřík, Farka (50. Trojan) – Vrána – Křehlík (50. Buršík), Procházka (82. Folejtar), Miška (50. Jonáš), Vítek (71. Homola) – Fila.
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Oproti minulému zápasu v Líšni jsme dnes podali mnohem bojovnější výkon, který byl podložen poctivou pracovitostí všech hráčů. Jedinou branku zápasu dal aktivní Fila, který zúročil přihrávku střídajícího Buršíka. Hosté nás zlobili svojí rychlou kombinační hrou. Ve dvou případech nás ve druhé půli podržel brankář Janota. Celkově jsme však dnes byli o malinko aktivnější a vytvořili si více střeleckých příležitostí než Olomouc. Z tohoto pohledu si myslím, že jsme nakonec vyhráli zaslouženě. Porazili jsme tak výborného soupeře, který se bude během soutěže určitě pohybovat na předních příčkách tabulky. Hráči si za svůj přístup, pracovitost a nasazení zaslouží pochvalu. Doufám, že v dalších zápasech k tomuto přidáme i více fotbalovosti a kvality na míči,“ zhodnotil výkon svých svěřenců Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu