FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 14.10.2006, 11:45
3:2
(3:0)
ŠardiceŠardice
 
Branky: 10. Duba, 18. Rychetník, 22. Prokop - 36. Kachyňa, 45. Ševčík. Žlutá karta: 41. Rychetník (FC Vysočina).
Diváci: 0
FC Vysočina: Zimola - Maruš (Hron), Partl (Kočvara), Pedro, Zima (Gregor) - Čáp, Duba (Jindra), Kliment, Rychetník - Poul, Prokop ( Fila ).
 

Komentář

Po velmi dobrém výkoně našich mladých fotbalistů v zápase se zrodilo 2 zasloužené vítězství v soutěži. Po pěkném lobu Duby z 10.min., dalekonosné střele z 30 metrů Rychetníka z 18 min. a po samostatném úniku Prokopa ve 22 min. vedla FC Vysočina Jihlava do poločasu 3 : 0. Po změně stran se podařilo soupeři pouze snížit náskok a to ve 36 min. Kachyňou a v 45 min. Ševčíkem. V poslední minutě kopaly hosté penaltu za faul Kočvary, kterou nadvakrát s obtížemi chytil brankář FC Vysočiny Zimola. Za předvedený výkon v celám zápase si zaslouží všichni hráči FCVysočiny Jihlava pochvalu.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu