Dukla PrahaDukla Praha
Turnaj, sobota 30.6.2018, 16:30, Žirovnice
2:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 22. Bezdička, 29. Holenda
Diváci: 0
Dukla Praha: Hruška - Preisler, Chlumecký, Bezpalec, Douděra - Tetour, Bilovský, Holík - Koreš, Holenda, Bezdička
FC Vysočina: Kolář - Fulnek (80. Lorenc), Tlustý, Štěpánek, Schumacher - Zoubele, Levin (15. Smejkal, 45. Vedral) Mara, Nerad (45. Dujmovič), Novotný - Klíma (75. Turyna)
 

Komentář

Ve druhém utkání Perleťového poháru v Žirovnici se FC Vysočina utkala s týmem Dukla Praha. Soupeř měl od začátku mírnou územní převahu, kterou korunoval brankou Bezdičky ve 22. minutě po samostatném průniku, kdy překonal bránícího Fulneka. Ve 33. minutě opět jmenovaný hráč utekl po levé straně a nahrál zcela volnému Holendovi, který uklidil míč do prázdné branky.

Ve druhé půli FC Vysočina hru vyrovnala, díky zlepšené hře středové řady, kam prospělo posunutí Štěpánka. Bohužel naše hra postrádala přesnost a nápaditost, proto jsme se nedostávali ke gólovému zakončení. Za zmínku stojí pouze střela Mary a hlavička Vedrala, které skončili mimo branku. Proto odjíždíme z turnaje bez vstřelené branky. A tudíž jsme se umístili na posledním místě v turnaji.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu