PardubicePardubice
27.kolo, neděle 19.5.2002, 16:30
1:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 86. Vencl – 23. Černoch, 58. Večeřa, Žluté karty: Třasák, Šourek, Vencl, Nohavica, Bukač - Hekerle, Rozhodčí: Berka
Diváci: 450
Pardubice: Šimon – David, Nohavica, Šourek, Třasák – Pavlík, Bakeš, Adam (60. Kopp), Kaciáň – Bednář (37. Vencl), Kocourek (60. Bukač). Trenér Martin Pulpit.
FC Vysočina: Bílek – Kaplan, Večeřa, Jirásek, Hekerle – P. Bartoš (86. Fousek), M. Veselý (90. Frolda), Slavík, Vaculík (63. Malínek) – Šebek, Černoch. Trenér Miloslav Machálek.
 

Komentář

I bez šestice hráčů základního kádru – Tržila, Bratršovského, Kadlece, J. Bartoše, Hošťálka a Bouška – dokázali fotbalisté Vysočiny dovézt tři překvapivé body z Pardubic.

Úvodní desetiminutovka však výhře hostí příliš nenasvědčovala. Do dvou tutovek se totiž dostal Kaciáň, ale zůstalo jen u šancí. První mu po jediném vážnějším zaváhání gólmana Bílka, jenž se mezi druholigové tyče postavil téměř po dvou letech, zmařil na brankové čáře Večeřa a vzápětí jihlavský náhradník v brance dokázal, že je mužem na svém místě. “Gólman nás podržel, i když pro něho nebylo jednoduché chytat po dlouhé pauze,” nešetřil chválou trenér Machálek. Nezdary v koncovce jakoby otupily pardubický nápor, stálá územní převaha další brankové příležitosti nepřinášela. Hosté vycítili šanci a z první vážnější útočné akce se trochu šťastně dostali do vedení - Černoch 0:1. Zatímco jim stačil jeden zdařilý útok, marnou snahu domácích dokumentoval v závěru poločasu smolař Kaciáň, který z osmi metrů trefil jen padajícího Bílka. Do hry Pardubic se s postupujícím časem vkrádala nervozita, což byla voda na jihlavský mlýn. “Měli jsme dostatek brejkových situací, mohlo být rozhodnuto mnohem dříve,” poznamenal Machálek. Fotbalisté z Vysočiny se trefili Večeřou až po standardní situaci. Za domácí korigoval v závěrečném tlaku Vencl.

Branky: 86. Vencl – 23. Černoch, 58. Večeřa

 
Zápasy
12.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:1
27.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 1:2
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu