FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, neděle 14.4.2002, 14:30
3:1
(1:1)
VítkoviceVítkovice
 
Branky: 22. Černoch, 59. Veselý, 82. Fousek, Žluté karty: Pilař, Dohnal, Rozhodčí: Hlaváč
Diváci: 1150
FC Vysočina: J. Bartoš – Kadlec - Jirásek, Bratršovský – Vaculík, Slavík, Veselý, Hekerle (84. Tržil) – P. Bartoš (46. Hošťálek, 73. Fousek), Černoch. Trenér Miloslav Machálek.
Vítkovice: Kafka – Vrba (67. Rozhon), Vojáček, Gross, Pilař – Derych, Němec (61. Kaspřík), Mikulenka, Dohnal – Kloupar (81. Molnár), Mydlo. Trenér Jiří Bartl.
 

Komentář

Potřetí v řadě vyhráli jihlavští fotbalisté ve druhé lize. Ve vytrvalém dešti a bez řady zraněných, nemocných či potrestaných hráčů (Boušek, Šebek, Bílek, Šourek, Zimčík, Malínek, Kaplan) si nenechali utopit body a zdolali Vítkovice 3:1.

Přitom nezačali vůbec dobře. Přímý kop vítkovického Derycha zapadl hned v osmé minutě za záda gólmana Vysočiny Jiřího Bartoše - dráhu balonu jemně poupravil Radek Pilař. Na mokrém trávníku, který dával míči zrádné odskoky, tak měli domácí fotbalisté od začátku špatné vyhlídky. Zápas ale dokázali otočit a potřetí v řadě naplno bodovali. “Úvod nám vůbec nevyšel, hned zkraje utkání jsme inkasovali, to byla chyba,” říkal po zápase kouč Vysočiny Miloslav Machálek. “Vítkovice se ukázaly být velice kvalitním a nepříjemným soupeřem, navíc se hrálo na špatném a takřka neregulérním terénu.” Na Pilařův gól ale odpověděl už v 22. minutě Martin Černoch, jemuž posadil ideálně na hlavu míč Lukáš Vaculík, když zahrával rohový kop. Čtvrt hodiny po přestávce umožnily Vítkovice domácím bleskovou akci na pravém křídle a Michal Veselý střílel prakticky do prázdné brány - 2:1. Definitivní ránu Vítkovicím zasadil v 82. minutě střídající Petr Fousek, pro kterého to byla v A týmu Vysočiny premiéra. Kadlecův nepřímý kop se dostal s trochou štěstí k Vaculíkovi stojícímu u tyče. Ten okamžitě našel volného Fouska a gólman Kafka kapituloval potřetí.

 
Zápasy
7.kolo | Vítkovice - FC Vysočina | 2:1
22.kolo | FC Vysočina - Vítkovice | 3:1
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu