ZlínZlín
19.kolo, sobota 23.3.2002, 15:00
3:2
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 33. a 55. Klhůfek, 27. Hlavňovský – 40. Bratršovský, 67. Šebek, Žluté karty: Chalupa - Malínek, Rozhodčí: Řehoř
Diváci: 950
Zlín: O. Novák – Klhůfek, Koubský, Hubáček – Chalupa (73. Vidlička), Hlavňovský, Švach, Zapletal (59. P. Slončík) – M. Nehoda (84. Salák), Zdráhal. Trenér František Komňacký.
FC Vysočina: Bartoš – Večeřa – Kadlec, Zbožínek, Bratršovský – Malínek, Slavík, Veselý (75. Vácha), Vaculík (58. Černoch) – Šebek, Lafata. Trenér Miloslav Machálek.
 

Komentář

Až do samého závěru druholigového zápasu ve Zlíně živili jihlavští fotbalisté naději na bodový zisk. Ve sněhové vánici nakonec prohráli s jedním z aspirantů na postup do nejvyšší soutěže stejným výsledkem jako na podzim - 2:3. Vysočina však byla blízko úspěchu: v posledních sekundách nastaveného času totiž musel domácí obránce Koubský zabránit útočníkovi Šebkovi ve vyrovnání.

Vysočina nepřijela do Zlína bránit vlastní pokutové území, ale předváděla aktivní a rychlou hru. Domácí zabrali teprve v polovině úvodního poločasu, kdy vsítili rychle za sebou dvě branky. Nejprve Hubáček poslal odkopnutý míč zpět do velkého vápna, kde využil nedorozumění jihlavských obránců Hlavňovský a placírkou podél vybíhajícího Bartoše chladnokrevně zakončil. Za pět minut si na Chalupův centr od postranní čáry naběhl kapitán Klhůfek a hlavou zvýšil vedení domácích. Hosté však nerezignovali a ještě před přestávkou snížili zásluhou Bratršovského, který si výborně naskočil na Šebkův trestný kop. Po změně stran se scénář opakoval: nejprve využil další standardní situaci Klhůfek, aby deset minut po jeho gólu zdramatizoval zápas Šebek, jenž se prosadil přes obránce Zlína po dlouhém výkopu Bartoše. Po zkorigování skóre Jihlava vycítila šanci k zisku bodu. Zatlačila Zlín na jeho polovinu, ovšem nepříjemná chumelenice jí nedovolila příliš kombinovat. “Podali jsme kvalitní a bojovný výkon, nemáme se za co stydět,” prohlásil Machálek.

 
Zápasy
4.kolo | FC Vysočina - Zlín | 2:3
19.kolo | Zlín - FC Vysočina | 3:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu