FC VysočinaFC Vysočina
24.kolo, sobota 22.4.2017, 11:45
0:5
(0:4)
ZlínZlín
 

Góly: 9. a 13. Kulíšek, 4. Červinka, 6. Přidal, 45. Číž
Diváci: 50
FC Vysočina: Fukal (36. Pospíchal) - Krejčí (36. Homolka), Folejtar, Homola, Přidal - Novotný, Miška (36. Smejkal), Jiroušek - Vítek (10. Křehlík), Jiřík, Fila.
 

Komentář

"Absolutně jsme nezvládli začátek utkání. Svojí nepozorností, nedůsledností a tradičními chybami v obranné fázi jsme po 13 minutách hry prohrávali 0:4 a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Zbytek utkání se již odehrával v tradičním duchu našich jarních utkání - v poli vyrovnaná hra, ovšem zatímco my se na vstřelenou branku hodně nadřeme, soupeř je většinou po našich chybách střílí velmi lehce. Jednu takovou jsme mu darovali ve druhém poločase při nedůsledném odehrání míče z pokutového území a hosté tak zvýšili svoje vedení na konečných 0:5.

Jsem velice zklamaný. Neustále opakujeme stejné chyby. Dnes se nám příliš nedařila ani hra v poli a nedokázali jsme si vytvořit téměř žádné stoprocentní gólové příležitosti. Soupeřova brankáře jsme ohrožovali pouze střelami ze střední vzdálenosti, které však byly většinou slabé a doprostřed brány. Kluky dnes nemůžu pochválit ani za bojovnost a fotbalovost, kterou měli v minulém utkání s Karvinou. Jsme bohužel ve velké výsledkové krizi, ale musíme makat a věřit, že to dokážeme v příštích utkáních zlomit. Jak psal pan Jinoch po utkání áčka na Dukle Praha, nikdo nám administrativně žádné body ani branky nepřipíše. Musíme si je získat sami." okomentoval utkání trenér Tvarůžek.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu