04.08.2016, Miroslav Fuks

Juniorka podlehla druholigovému Prostějovu

Juniorka podlehla druholigovému ProstějovuJuniorský tým dnes v areálu Na Stoupách nastoupil k velice cenné konfrontaci s dospělým týmem Prostějova. Nováček FNL v průběhu první půle prohrával 2:1, ovšem nakonec potvrdil roli favorita a zvítezil 3:5 (2:3). Jihlavské branky zaznamenali Jan Bajer, Martin Svatík z penalty a Čestmír Vitásek.

 
FC Vysočina jun.FC Vysočina jun.
přát., čtvrtek 4.8.2016, 17:00, Na Stoupách
3:5
(2:3)
ProstějovProstějov
 
Góly: 26. Bajer, 36. Svatík (pen), 82. Vitásek - 22. (pen) a 44. Kroupa, 41. vlastní, 73. Fládr, 84. Petržela
Diváci: 50
FC Vysočina jun.: Kolář – Pěnkava (65. Čermák), Vedral, Beseda, Dujmović - Vitásek, J.Novotný (70. Včelka) – Bajer, Šerý, Sargsyan (60. Fiala) – Svatík (46. Svoboda).
Prostějov: Neoral - Hirsch (46. Machynek), Sus (46. Schuster), Rus (65. Machálek), Pančochář - Machálek (50. Sečkář), Fládr, Skwarczek (76. Hirsch), Šteigl - Štrombach (50. Petržela) - Kroupa.
 

Komentář

"Za tuto velmi prospěšnou konfrontaci proti druholigovému celku jsme velmi rádi. V první půli jsme střídali velmi dobré pasáže s výraznými výpadky. Zbytečně jsme soupeře pustili do vedení po proměněném pokutovém kopu, ovšem následně jsme mezi 25. a 40. minutou dokázali skóre otočit v náš prospěch. Jenže poté nastala další velmi špatná pětiminutovka, kdy ještě do poločasového hvizdu šel Prostějov znovu do vedení. Ve sdruhé půli se hrál poměrně otevřený duel, kdy jsme se snažili o vyrovnání, ovšem zároveň jsme hostující celek pouštěli do šancí. Do zápasu jsme se vrátili, když Vitásek snížil na 3:4, ovšem poslední slovo měl v utkání nováček FNL," okomentoval přípravné utkání trenér Jan Kameník.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu