FC VysočinaFC Vysočina
31.kolo, neděle 29.5.2016, 13:45
4:2
(2:0)
VítkoviceVítkovice
 
Góly: 31. a 44.. Mir. Malata, 2. Vošmera, 57. Časta.
Diváci: 0
FC Vysočina: Mastný – Havel, Malata Mar., Fila, Nováček – Trnka (23. Novák), Mikuška - Růžička (64. Doležal), Pojezný (50. Časta), Vošmera - Malata Mir.
 

Komentář

"Začátek utkání obdobný jako ve středu s Baníkem Ostrava. Mirek Malata centroval "do kapsy", kde byl nejrychleji Vošmera a skóre se měnilo. V úvodních 15 minutách jsme mohli vstřelit dalších pět branek, ale nestalo se tak díky dobrému brankáři Vítkovic a naší nemohoucnosti v koncovce. Ve 20. minutě přišel trest, Nováček podrazil unikajícího útočníka hostí a viděl červenou kartu. I přesto, že jsme hráli v deseti hráčích, dařilo se nám vytvářet si šance a některé proměnit. Hosté díky výškové převaze hrozili především ze standartních situací. S přibývajícím časem se kumulovala únava, hosté byli aktivnější a  měli častěji míč na svých kopačkách. Utkání jsme přesto dotáhli do vítězného konce. Z dobře se vyvíjejícího utkání se nakonec stala "velká dřina" a těžký zápas. Kluky chválíme, že situaci, kterou ještě nezažili zvládli a v posledním domácím utkání v žákovské kategorii zvítězili. Černou kaňkou je zranění Růžičky", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.
 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu