BrnoBrno
Turnaj, sobota 24.6.2006,  
1:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: Polách
Diváci: 0
FC Vysočina: Tulis - Bartoš (46. Pacholík), Šourek (46. Vojtíšek), Kadlec, Heide - Veselý, Vladyka, Lovětínský, Malínek (46. Čermák) - Peška, Vácha (46. Šplíchal).
 

Komentář

Nový trenér jihlavských fotbalistů Milan Bokša mohl být se zápasovou premiérou u mužstva spokojen.
Jeho svěřenci v sobotu odehráli první dva přípravné duely a vedli si v nich úspěšně. V úvodním střetnutí turnaje v Kamenné Horce porazili Svitavy 3:0, ve druhém podlehli prvoligovému Brnu těsně 0:1.

„Výsledky přípravných zápasů sice nejsou rozhodující, ale jsou důležité. Protože vytváří atmosféru a náladu v mužstvu,“ uvedl zkušený kouč. Toho zklamal pouze druhý poločas utkání se Svitavami. V něm totiž Jihlava, která vedla zásluhou branek Malínka, Špíchala a Pacholíka již 3:0, nedokázala využít další své převahy, již si nad o několik tříd horším soupeřem vytvořila, a vyšla střelecky naprázdno. „Myslím si, že jsme měli přidat další branky a hrát ještě aktivněji, než jsme hráli,“ pravil Bokša.

Ve finálovém utkání pak čekal patnáctku jihlavských hráčů složitý duel nejen se silným soupeřem, ale i s úmorným počasím a ubývajícími silami. „Počítal jsem s tím, že ten druhý zápas bude velice náročný. Tam se ukázalo, o koho se můžete opřít,“ řekl jihlavský trenér, jenž však nechtěl být konkrétní. Přesto jej výkon jeho hráčů spíše potěšil. „Příjemně mě překvapilo, že bojovali, rvali se a nechtěli se smířit s tím, že prohrávají,“ nešetřil chválou Bokša.

Na letním turnaji se nepředstavil Michal Demeter, kterého trápí menší zdravotní problémy a pro tyto zápasy byl šetřen.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu