Č. BudějoviceČ. Budějovice
26.kolo, sobota 20.5.2006,  
3:2
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 60. vlastní, 63. Rabušic.
Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Anděl, Kovařík, Kříž, Nešpor - Benda, Bureš (75. Netrda), Chmelík, Cihlář - Rabušic, Stoszek (50. Tlačbaba).
 

Komentář

V dalším z důležitých záchranářských duelů selhala dorostu zatím velmi spolehlivá obranná čtveřice. Výsledkem byla těsná, ale zasloužená porážka v Českých Budějovicích. V první půli se domácí za vytrvalého tlaku radovali pouze jednou, když v poslední minutě proměnili penaltu po faulu Cihláře.
Zlepšení výkonu jihlavských dorostenců nepřinesl ani úvod druhé části. V 54. minutě domácí zvýšili na 2:0 po standardní situaci. Jiskřičku naděje vykřesala 63. minuta, kdy si budějovičtí po standardní situaci vstřelili vlastní gól. O 2 minuty později se dokonce Vysočina dočkala vyrovnání, když dlouhý aut Cihláře dorazil Rabušic. Bohužel, už v 65. minutě přišlo definitivní rozhodnutí duelu, když při standardní situaci chyboval Kříž - 3:2.
"Do 70. minuty jsme nemohli najít svoji herní tvář a přizpůsobili jsme se hře soupeře. Dobrá poslední dvacetiminutovka, kdy měli velké šance Kovařík, Tlačbaba a Rabušic, nic nezměnila na naší zasloužené prohře. Pokud bychom totiž po první půli prohrávali 3:0, tak bychom se nemohli ničemu divit. Bohužel nám dnes doslova vyhořela celá obrana. Svoji roli jistě sehrála i přetrvávající marodka, která neumožnila start nemocným Niederlemu a Vystrčilovi a zraněným Naniašovi, Havránkovi a Šamánkovi. Naše šance na záchranu je však stále velmi reálně, musíme však nyní zvítězit," řekl nám po zápase trenér Miroslav Krieg.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu