FC VysočinaFC Vysočina
21.kolo, středa 12.4.2006,  
1:3
(1:1)
SpartaSparta
 
Góly: 40. Havránek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Anděl, Kovařík, Havránek (48. Niederle, 78. Chmelík), Naniaš (22. Kříž) - Vystrčil, Bureš, Nešpor, Netrda - Rabušic, Stoszek.
 

Komentář

Dorost proti druhému celku tabulky podal velmi dobrý a bojovný výkon, ovšem nakonec z utkání vyšel poražen. Svoji roli v tom sehrálo velké oslabení ofenzívy o zraněné hráče (Tlačbaba, Šamánek, Marousek) a zranění klíčových obránců Naniaše a Havránka v první části zápasu. Přitom naši starší dorostenci měli zápas dobře rozehraný, když se ve 40. minutě ujali vedení po standardní situaci, kdy míč do sítě hezkým lobem dopravil stoper Havránek. Vedení bohužel nevydrželo dlouho, neboť těsně před odchodem do šatny podběhl míč gólman Štěpanovský a ten skončil v síti.
O vítězství Sparty rozhodla ve druhé části další individuální chyba, tentokráte obránce Anděla, který prohrál hlavičkový souboj a soupeř se ujal vedení. Závěrečné snahy Vysočiny o vyrovnání Sparta využila ke gólové pečeti tří bodů.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu