KladnoKladno
20.kolo, sobota 8.4.2006,  
2:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Anděl, Kovařík, Havránek, Naniaš - Vystrčil (70. Benda), Bureš (35. Niederle), Nešpor, Cihlář (46. Chmelík), Netrda - Rabušic.
 

Komentář

Dorost Vysočiny po zásluze prohrál na hřišti na jaře mocně se zachraňujícího se Kladna. Naši hráči o setrvání mezi elitou také bojují, ovšem tentokráte velkému tlaku Kladna, který umocňoval výkon rozhodčího, nedokázali vzdorovat. "Nemám ve zvyku si na výkon rozhodčího stěžovat, ale tentokráte tak musím učinit. Na druhou stranu musím uznat, že jsme si za celý zápas nevytvořili žádnou gólovou příležitost. Svoji roli v tom jistě sehrála absence hned čtyř zraněných útočníků - Šamánka, Marouska, Tlačbaby a Stoszka. Na začátku druhé části navíc musel pro obnovené zranění třísla odstoupit i Cihlář, který měl v naší pětičlenné záloze plnit ofenzivní úkoly. Nezbývá než se plně soustředit na následující duel a maximálně bojovat o další důležité body vedoucí ke kýžené záchraně," řekl nám po utkání trenér Miroslav Krieg.
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu