FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, sobota 1.4.2006,  
1:0
(0:0)
BrnoBrno
 
Góly: 48. Nešpor.
Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Anděl, Kovařík, Havránek, Naniaš - Vystrčil (58. Benda), Bureš, Nešpor, Netrda - Rabušic (88. Mikšíček), Stoszek (72. Niederle)
 

Komentář

Po domácí porážce od Teplic a nešťastné ztrátě tří bodů v Drnovicích náš zachraňující se starší dorost zabojoval a vydřel velmi důležitou a cennou výhru nad silným Brnem! Od výsledku rozhodla jediná standardní situace ze strany ve 48. minutě, kdy se Nešpor po špatném odhlavičkování brněnské obrany ocitl sám před prázdnou bránou a neměl problém zavěsit. "Výhra je o to cennější, že jsme se museli obejít hned bez pěti zraněných hráčů Cihláře, Marouska, Šamánka, Tlačbaby a Chmelíka. Navíc celý zápas se sebezapřením odehráli Havránek a Nešpor. Za této nelehké situace se hráči semkli a příkladně bojovali. Za přispění obrovské vůle a kousku štěstí, které se od nás odvrátilo v Drnovicích, jsme získali důležité tři body," rád sdělil po utkání trenér Miroslav Krieg.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu