FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, sobota 22.10.2005,  
0:0
(0:0)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Anděl, Kovařík, Havránek, Naniaš - Křivánek, Niederle, Chmelík (50. Cihlář), Netrda - Tlačbaba (65. Čermák), Durda.
 

Komentář

Starší dorost se narozdíl od svých mladších kolegů nadále potýká s mizernou produktivitou a neschopností vytvořit si gólovou šanci. Podobné problémy řeší i sestupem ohrožené České Budějovice a tak vzájemné měření těchto celků skončilo zaslouženou remízou. V celém utkání dominovali spolehlivé obrany nad snahou útočníků. Jedinou vyloženou šanci Vysočiny v podobě samostatného postupu na brankáře neproměnil Durda. "Musíme se spoléhat na standardní situace, ty se nám však tentokráte nedařily. Ztráta dvou bodů nás samozřejmě mrzí, na druhou stranu nikde není napsáno, že nebudeme schopní dovézt body z venkovního hřiště. O každý musíme bojovat a udělat maximum pro nesmírně důležitou záchranu nejvyšší soutěže," řekl nám po utkání trenér mužstva Miroslav Krieg.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu