FC Vysočina BFC Vysočina B
30.kolo, sobota 10.6.2006,  
0:1
(0:0)
BystrcBystrc
 
Góly: Nechvátal.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Invald - Bratršovský, Komínek, Kovařík, Maňhal - Chlup (66. Flekal), Brabec, Wasserbauer, Cihlář (75. Fišer) - Čermák (80. Janíček), Šplíchal. Trenéři: Vrzáček a Březina.
 

Komentář

Juniorka svoji premiérovou sezónu ve třetí nejvyšší soutěži (ještě v sezóně 1999/00 hrál MSFL "A" tým FC PSJ Jihlava!!!) zakončila domácí porážkou s Bystrcí a završila tak své nepříliš zdařilé jarní vystoupení. Náš tým měl před zápasem jistotu záchrany a proto nastoupil zcela bez hráčů z kádru "áčka" a naopak herní šanci dostali opory dorostu Kovařík a Cihlář. Zato brněnský soupeř potřeboval vítězství k definitivě druhého místa v tabulce, které představuje velkou šanci na dodatečný postup do II. ligy. Přesto se na hřišti odehrávalo vyrovnané, ale opatrné utkání. "Hosté měli určitý tlak, největší šance první půle jsme však měli my, když neproměnil svůj samostatný postup na gólmana. V druhé části se Bystrc trefila z krásné střely ze 23 metrů. Přes porážku si náš mladý celek zaslouží pochvalu. Proti druhému celku podal výkon, za který se určitě nemusí stydět," řekl nám po zápase trenér Josef Vrzáček, který se ještě krátce pokusil zhodnotit jarní sezónu: "Celý soutěžní ročník splnil svůj cíl v podobě záchrany. Dosáhli jsme jí díky výbornému podzimu, jaro už bohužel nebylo dle našich představ. Na druhou stranu nás těší, že si na jaře MSFL okusili hráči, kteří na podzim nehráli nebo byli na hostování."
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu