FC Vysočina BFC Vysočina B
26.kolo, neděle 14.5.2006,  
0:3
(0:2)
Ostrava BOstrava B
 

Diváci: 0
FC Vysočina B: Invald - Bratršovský, Wasserbauer, Komínek, Maňhal - Janíček, Chlup (86. Kučera), Brabec (76. Fišer), Flekal (56. Čermák) - Holý, Šplíchal. Trenéři: Vrzáček a Březina.
 

Komentář

Do měření sil dvou juniorek nastoupila ta naše dle očekávání zcela bez posil z "A". Místo nich se do branky postavila dorostenecká dvojka Roman Invald a 86. minutě se premiéry dokonce dočkal hráč mladšího dorostu Zdeněk Kučera, který je ročníku 1990. "Konečný výsledek je pro nás velice krutý. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a do 25. minuty jsme si vytvořili převahu. Bohužel však ke gólu nevedla a naopak jsme inkasovali z prvního rohu soupeře. O chvíli později přišly další dvě rány - gól na 0:2 z přímého kopu a především v 38. minutě vyloučení Bratršovského po druhé žluté kartě za řeči. V deseti byla naše role velice složitá. Přesto hráči ve druhé půli nechali na hřišti vše a snažili se i deseti o kontaktní gól. Místo něj však soupeř z brejku definitivně rozhodl. Narozdíl od předchozích dvou domácích zápasů však hráčům nemám co vytknout. Hráli nadoraz," řekl nám k utkání trenér Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu