PříbramPříbram
15.kolo, neděle 11.12.2005, 15:00
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 40. Mendy, 90. Frejlach ČK: 82. Šourek. ŽK: Stracený, Mendy - Kadlec, Vladyka. Rozhodčí: Adam - Kordula, Kumstát.
Diváci: 1825
Příbram: Pařízek - Hašek, Navrátil, Formánek, Penner - Stracený (89. Frejlach), Koloušek, Riegel, Čupr - Mendy (90. Vošahlík), Huňa (61. Klesa).
FC Vysočina: Vorel – Demeter (62. Bartoš), Šourek, Kadlec, Liška – Veselý (73. Vácha), Vladyka, Zúbek, Lovětínský, Malínek – Kaplan (73. Perniš).
 

Komentář

V přehrávce jarního XVI. kola Gambrinus ligy Vysočina prohrála v Příbrami a nedokázala tak soupeři oplatit domácí srpnovou porážku. Marila se vedení ujala ve 40. minutě brankou Mendyho a v poslední minutě stanovil konečný stav 2:0 střídající Frejlach. V té době už náš celek hrál bez vyloučeného Ondřeje Šourka. Příbram se musela obejít bez distancovaných opor Otepky, Máchy a Buryána. Hosté díky pětičlenné záloze drželi hru daleko od své branky a připomněli se i v útočné fázi: Veselého střelu nejprve v poslední chvíli zablokoval Navrátil, v 18. minutě agilní Malínek obral o míč váhajícího kapitána Formánka a Kaplan v jasné pozici nedokázal míč usměrnit mezi tyče. Domácí odpověděli průnikem Mendyho, který se prohnal kolem jihlavských stoperů, ale po kličce gólmanu Vorlovi mířil jen do boční sítě. Pak pálil zblízka Koloušek, jehož ránu vytěsnil jihlavský brankář. Hosty pak namlsaly nadějné pokusy záložníků Vladyky a Lovětínského, ovšem pět minut před poločasem je srazila chyba beka Lišky, který u vlastní branky neodkopl míč před Straceným a po jeho pasu se zblízka trefil pod břevno Vorlovy branky Mendy. Jihlava, která letos venku dokázala přivézt remízu ze hřišť Slavie či výhru z Olomouce, se ve druhé půli marně snažila přetlačit domácí soubor. Hosté neuspěli s taktikou nakopávaných míčů, ani s postupným útokem a trpělivými kombinacemi. Efekt nepřinesl ani příchod dvou střídajících útočníků Perniše a Váchy. Snahu hostů o vyrovnání přibrzdila situace z 82. minuty, kdy se za záda hostujících beků dostal Stracený, stoper Šourek ho fauloval a byl vyloučen. Příbramské vedení vzápětí z trestného kopu mohl pojistit Koloušek, ale nepovedlo se to ani jemu, ani čtyři minuty před koncem Stracenému, který zblízka trefil jen gólmana Vorla. Až v poslední minutě se to zdařilo střídajícímu Frejlachovi, který minutu po příchodu na hřiště bezchybně zužitkoval přesný pas Mendyho. Domácí tak poprvé od poloviny října znovu poznali pocit z vítězství a po podzimní části jim patří skvělé čtvrté místo
 
Zápasy
2.kolo | FC Vysočina - Příbram | 2:3
15.kolo | Příbram - FC Vysočina | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu