HlučínHlučín
15.kolo, středa 19.8.2015, 12:00
2:5
(1:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 4., 62. Havlín, 3. Malata Mir., 13. Šrámek, 39. Vošmera.
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal – Šrámek, Malata Mar., Nováček (29. Fousek), Rek – Havlín, Mikuška, Časta (36. Trnka L.), Vošmera – Pojezný (47. Ritter), Malata Mir.
 

Komentář

"Vydařil se nám začátek utkání a aktivní Mir. Malata s Havlínem zařídili vedení 0:2 po čtyřech odehraných minutách. Pokračovali jsme v dobré hře. Když se po rohovém kopu nádherně trefil Šrámek z voleje do šibenice, zdálo se, že zápas bude mít jednoznačný průběh. O chvíli později jsme však nezachytili nakopnutý balon a náběh útočníka domácích a stav byl 1:3. Hosté si v 1. poločase vytvořili ještě dvě velké příležitosti ke vstřelení branky. Jednou se činil Doležal, podruhé soupeř přestřelil. My jsme si také vypracovali gólové šance, branka však nepadla. V druhém dějství jsme se dostali do vedení 1:4 po další nádherné brance, tentokrát díky střele Vošmery. Tento moment se ukázal jako rozhodující. Soupeře jsme po zbytek zápasu jednoznačně přehrávali a vytvářeli si brankové příležitosti. Domácí sice snížili po rohovém kopu, poslední slovo však měl Havlín, kterého ke skórování vybídl Ritter. Vítězství 5:2 je zcela zasloužené a kluky chválím za dobrý výkon. Jsem rád, že naše hra gradovala a udrželi jsme hrát v tempu po celý zápas. Musíme však dále pracovat na defenzivní činnosti celého týmu a efektivitě v zakončení", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu